img

Sawise didol

Pitakon Paling Sering babagan Meter Glukosa Darahs


1Q: Napa "---" mesthi ditampilake ing layar nalika kertas tes dipasang?

Wangsulan: Iki tegese sampeyan menet tombol M kanthi manual kanggo ngaktifake instrumen. Sampeyan kudu mateni instrumen luwih dhisik, lan lebokake kertas tes sawise mateni instrumen kasebut.

2Q: Apa sebabé nilai sing diukur dhuwur?

3Q: Napa nilai glukosa getih sing diukur dening pelanggan kanthi bebarengan lan irungnya getih sing beda ing omah?

4Q: Apa sebabé meter glukosa getih ora diuripake nalika jalur test dipasang?

5Q: Apa sebab kenapa penutupan otomatis meter glukosa getih nalika digunakake?

Pitakon Paling Sering babagan Sphygmomanometer


1Q: Napa tekanan getih sing diukur karo tangan kiwa lan tengen beda?

Wangsulan: Amarga alasan fisiologis, angka sing diukur saka loro tangan kasebut dhewe duwe kesalahan tartamtu, mula nilai sing diukur kudu beda.

2Q: Napa sphygmomanometer kala-kala ngasilake pressurisasi maneh?

3Q: Apa sebabe tekanan Manset durung munggah sawise pompa udhara wiwit mundhak?

4Q: Napa simbut lara nalika sphygmomanometer saya gedhe?

5Q: Monitor tekanan getih ora bisa digunakake sanajan ganti batere. Apa sebabé?

Masalah umum generator oksigen


1Q: Apa sing kedadeyan karo alarm sawise rong menit sawise boot?

Wangsulan: Iki minangka alarm oksigen sing kurang. Priksa manawa tingkat aliran disetel gedhe banget, utawa amarga ora ngganti filter asupan udara suwe.

2Q: Suwene apa filter udara bakal diganti?

3Q: Apa banyu banyu ing botol asor ora apa-apa? Suwene apa kanggo ngganti?

4Q: Kepiye njaga generator oksigen nalika tuku ing omah?

5Q: Kepiye cara ngresiki botol asor?

Pitakon Paling Sering babagan Gun Suhu Sadurunge


1Q: Kepiye cara ngalih mode suhu material?

Wangsulan: Ing mode pangukuran suhu, penet tombol [M] sapisan kanggo nyadari konversi bebarengan antarane awak manungsa lan mode obyek.

2Q: Kepiye cara ngowahi "℉" dadi unit suhu "℃"?

3Q: Apa kisaran suhu sekitar termometer dahi?

4Q: Pira set data sing bisa disimpen ing thermometer bathuk, lan kepiye cara mriksa?

5Q: Sawise thermometer dahi diuripake, bakal ana sakumpulan data sing ditampilake. Apa tegese?

Pitakon Paling Sering babagan Kaos Kaki


1Q: Apa stoking dawa bakal mudhun?

Wangsulan: Sisih kaos kaki stoking dawa wis ditambahake kanthi desain cincin silikon sing ora suntik, sing nyuda kasempatan tiba. Nalika nggunakake stoking dawa, bisa digunakake wiwit saka tengah paha nganti dhasar paha.

2Q: Apa sing kudu digatekake nalika nganggo stoking elastis?

3Q: Apa taboos kanggo nganggo stoking kompresi sing progresif?

4Q: Apa wong normal bisa nganggo kaos kaki kompresi sing progresif?

5Q: Kepiye efek stoking elastis?